Producent van kartonnen buizen.
Een kartonnen buis als verpakkingsmateriaal.

NV Tubeco is een familiaal bedrijf, actief in de productie van kartonnen Buizen sinds 1966. Het is gesitueerd te Waregem, in het centrum van de Belgische tapijtindustrie. Vandaar dat de onderneming zich aanvankelijk specialiseerde in rechtgewikkelde kartonnen buizen voor de tapijt- en textielsector.


Eind de jaren ‘80 werd gestart met de productie van spiraalgewikkelde buizen voor verpakkingen en verpakkingsmateriaal om het productenassortiment te verruimen. Vandaag zijn we actief op drie sites met een totale oppervlakte van 22.000 m2. Jaarlijks wordt ca. 16 000 ton karton tot buizen verwerkt.
Dankzij een dynamische aanpak en voortdurende moderniseringen van het productieproces is Tubeco erin geslaagd aan de groeiende kwaliteitseisen van de klanten te voldoen. Just-in-Time leveringen zijn door een grote opslagcapaciteit en een eigen wagenpark een vanzelfsprekendheid.
De evolutie staat bij Tubeco nooit stil. Getuige hiervan de ingebruikname van een nieuwe productiehal voor verpakkingen en verpakkingsmateriaal in november 2001.

Onze bedrijfsstrategie steunt op drie pijlers:
kwaliteit, flexibiliteit en service!